Susret francuskog predsjednika Macrona i afričkog profesora (Interesantno)

Prilikom posjete Africi francuski predsjednik Makron, na univerzitetu u Konakriju (Ginea) u svom obraćanju je rekao:

“U zajednicama koje neplanirano rađaju 7-8 mero djece koliko god milijardi investirate nema progresa. To je civilizacijsko pitanje, Afrika je bogata ali zaostala…”

Kada je zavrsio “veliki” predsjednik jedini se odvaži da mu odgovori profesor sa Ahmedu-ding univerziteta:

” Afrikancima ne treba civilizacija razvrata. U Vasoj exelencijo predsjednice civilizaciji je normalno da muskarac spava sa muskarcem, žena sa ženom, da mlade djevojčice idu od kreveta do kreveta, gazeći djevičanstvo i svoju čast i takve kasnije (ako) rađaju potomstvo u kojem je sve neljudsko dozvoljeno i pohvalno, normalno je da supružnici, pa i predsjednici imaju više ljubavnica i ljubavnika, žena čak vodi ljubav i sa svojim psom. Normalno je da žena nastavnica zavede učenika i odvede ga u krevet, a po godinama može majka da mu bude, normalno je da brutalno zlostavljaju roditelje i da ih otjeraju u staračke domove a onda i zaborave.

Afrikancima ne treba civilizacija koju donose takvi kao vi, Afrika je najbogatiji kontinent, njen gorući problem je Vaša zemlja i slične koje su poslije monstruozne višestoljetne pljačke ostavile vazalske institucije; banke i kompanije koje brutalno pljačkaju i odlivaju bogastva u Pariz i druge gradove.

Sav očaj Afrike dolazi iz Francuske i sličnih zemalja koje vješto nalaze izdajnike među nama da vama služe. Afrika se mora osloboditi Vas, kao sto se oslobodila Azija svojih kolonijalnih ugnjetavača. Francuska nije naše rješenje, Francuska je nas najveći problem!”